Wednesday, December 2, 2009

Sanggup tu...

time hujan-hujan ni ......lapaq sungguh. redah hujan.....pi gurney drive.....beli pasembur.

9 comments:

kak ina kl said...

salam...sedapnya tenguk pesembur tu..dulu gi kat penang makan kat tepi laut ..tempat medan selera tu..tapi hampass tak berapa sedap ...pastu mahal..geram sungguh..gi penang selalu tak pandai nak cari tempat makan..kalau duduk kat batu feringgi lagi fening...tak banyak pilihan..lain kali nak duk kat tengah bandarlah pulak..
tapi pasar chowrasta kena gi..sebab nak beli asam.

akakerin said...

kalau macam tu sekarang ni kak ina dah ada pilihan.....samada saya tunjukkan tempat2 makan atau kak ina makan je kat rumah saya....boleh?

akakerin said...

kalau macam tu sekarang ni kak ina dah ada pilihan.....samada saya tunjukkan tempat2 makan atau kak ina makan je kat rumah saya....boleh?

makcikkantin said...

lamanya makcik tak jalan2 rumah erin, dah renovate nampaknya......
kena bagi salam balik nih

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Noorma Ismail said...

Salam kak Erin...lama tak datang sini, sejak umah lama tu roboh, rumah baru ni takde link akak..ni baru jumpa balik..waaa,, pasembur..mmg sedap especially kat Padang Kota.. tp lagi best kalo akak yang buatkan...

Mr. Mama said...

mmm...pasemboq...mengkelan ayaq liuq tengok...

afendi ariff said...

Ni yg saya translate (guna google translate) dr komen Miss jane ye kak.....

AV, no codes, a chip free look, self-mapping, Yili, breeze forums, adult chat rooms, adult film, adult literature, adult map area, adult sites, leaf love map Area, pornographic comic books, romantic novels, love color Forum, network of Taiwan erotic, pornographic movies, pornography, adult Studios, 080 video chat rooms, a film, A Man, h Man, Lai color games, color religion Museum comrades, AV Actress, SEX, roaring mouse , 85cc free movie, is sister wall, ut chat room, Peas, chat rooms, chat rooms, erotic fiction, aio, adult, adult breeze, sex, adult maps, 18 adults, toot adult network, aio friends love Hall , erotic literature, erotic fiction, porn sites, erotic, A film download, toot color screen lover, adult videos, adult pictures, adult articles, adult fiction, adult comics, video chat, sex, girl wall is, erotic video, love stories, 85cc adult films, adult maps Station

cina mana ni kak???
heh!!!

akakerin said...

afendi arif,he..he cina ni kalau tau sapa dia ...memang nak kena terajang kot. anyway thanks la dik.